Bemutatkozunk

Kedves Anyukák, Apukák, Gyerekek!

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a T-bálint Labdarúgó Akadémia és Sportegyesület weboldalán!

A Sportegyesület 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a labdarúgás szeretetét a gyerekek már óvodás koruktól elsajátíthassák és Törökbálint egy egészségesebb, sportkedvelőbb hely legyen.

Jelenleg 6 korosztályban indítunk labdarúgó csoportokat gyerekek részére, a legkisebb korosztályú csoportunk óvodás bajnokpalántákból áll, legidősebb focicsapatunk tagjai pedig nem idősebbek 10 évesnél. Jelenleg 6 labdarúgó csapatunk van, az felső menüben tudod megnézni ifjú sporttársainkat.

Profi, UEFA B- licenszes, illetve UEFA D- licenszes edzőink a fociedzés során nem csak a foci szabályok megtanítását, de a sport szeretetét, az ellenfelek tiszteletét, a fegyelmet és a sportszerűséget is oktatják az edzések alatt.

Korszerű, füves sportpályánkat Törökbálint városa, a műfüves pályát egyesületünk biztosítja, az egyéb eszközöket igyekszünk támogatóink és a szülők adományaiból megoldani, hogy a focioktatás ne kiadás, hanem hasznos időtöltés legyen.

A siker érzése kicsiknek és nagyoknak egyaránt fontos, ezért rendszeresen járunk versenyekre és meccsekre, ahol élesben bizonyíthatod be, hogy a foci a véredben van. A mérkőzésekre való ki- és visszautazást szintén támogatónk segítségéből, önköltségen oldjuk meg.

Az edzések időpontjait igyekszünk a gyerekek és szülők napirendjéhez igazítani, hiszen az élet nem állhat meg a focitanulás miatt. A döntés meghozatala előtt javasoljuk, hogy nézzék-nézzétek meg, hogyan zajlik egy edzés, kik lesznek a tanárok -oktatók és a csapattársak. Időpont egyeztetés itt! +36204634957 Véber Miklós

Be Sociable, Share!