Tavasz Bozsik 2.0

A TAVASZ MÁSODIK BOZSIK TORNÁJA

 

Április utolsó hétvégéjén megrendezésre került a tavasz második Bozsik tornája. Ténymegállapítást nyert számomra és bevallhatom töredelmesen, jól esik ezt kimondani, hogy mindaz a munka, amit elkezdtünk érezhető a gyerekek számára látható az edzők, a vezetőség és a legfőképp a szülők számára, hogy jó úton haladunk. Teljesen mindegy, hogy melyik korosztályos csapatot említem, mind a 6 csapatunk lendületes csapategységben, jó játékkal és szervezettséggel vett részt ezen a tornán. A Bozsikban nincs eredményhirdetés, de minden egyes csapatunkban lévő gyerekek olyan élményekkel mentek haza, amire régóta vártunk és elégedetten mondhatjuk azt, hogy jó volt a Bozsik tornán szerepelni. Fantasztikus egyéni képességeink vannak, szerencsésnek érezhetem magam, hogy szemtanúja voltam sok jó megoldásnak és folyamatos jó teljesítménynek. Sajnos márcsak egy Bozsik torna van vissza, de jó úgy várni a tornát, hogy biztosak lehetünk, benne a kiváló szereplés ismételten nem marad el.

Dicséret a gyerekeknek a részvételért, köszönet az edzőknek a szakmai munkáért hiszen megérdemelt mindenkinek.

Sok sikert kívánok a harmadik Bozsik tornához és hasonló jó szereplést.

 2013. április 28.Véber Miklós

 Véber Miklós

Végre elkezdődött!!

Megkezdődött a Törökbálinti Labdarúgó Akadémia pályaépítése.

Megunva a pálya terheléséből adódó problémákat, az Akadémia vezetősége úgy döntött, hogy saját költségen, magánterületen focipályákat épít.

Megállapodásunk értelmében:

-Szabvány homokos pálya 25*38 méter 40 cm homokkal

-Három kis füves pálya edzésre, gyakorlásra

-Lábtenisz, hogy a mai gyerekek is tudják, mi a jó móka.

-Törökbálinton ELŐSZÖR MŰFÜVES PÁLYA villanyfénnyel  56*38 m

Terveink szerint nem csak az Akadémia tagjai használhatják majd, hanem mindenki, aki Törökbálinton sportolni vágyik, megtalálhatja itt a szórakozás különféle lehetőségeit.

Ennek részleteit később tesszük közzé.