Utolsó bajnoki

Az ősz utolsó bajnoki mérkőzése

 Kilenc mérkőzéssel a hátunk mögött, hazai pályán fejeztük be az őszi szezont. A gyáli lurkók csapatát láttuk vendégül, akik igazán csinos és sportos narancssárga szerelésben érkeztek. A mérkőzés során minden olyan mozzanat látható volt, ami szükséges egy izgalmas és jó meccshez. Negyed óra elteltével hátrányba kerültünk, de 5 perccel később harcos fiaink kiegyenlítettek. Az ellenfél újból lépéselőnybe került, mi azonban felvettük a kesztyűt és ismét kiegyenlítettünk. A félidőből már csak 30 másodperc volt, így 3:2-es hátránnyal kezdtük meg a szünetet. Feltétlenül meg kell említenem, hogy pazar két gólt varrtunk a gyáliak kapujának hálójába. Godányi Dominik 25 méteres szabadrúgás gólja sokkolta az ellenfél kapusát. Dominik gyorsaságát igazolta a kapus arcán megjelenő kérdőjel: Hol a labda? A második gólunk megszerzését a küzdés jellemezte. Egy szögletünk elvégzése után lecsorgó labdát megszereztük, ügyesen kijátszva Kocsis Lázár eltolva magától az ellenfelét és bevágta a hosszúba a labdát. A félidő után az volt látható, ahogy szokás mondani: bent maradtunk az öltözőben. Elfáradtunk, ami nem csoda, hiszen az első félidőben olyan tempót diktáltunk, rákényszerítve játékunkat az ellenfélre, hogy az minden erőnket elvette. Bár továbbra is vezettünk támadásokat, dolgoztunk ki helyzeteket, sajnos ezeket nem sikerült érvényesíteni.

Bízunk abban, hogy a jövőt illetően kihasználva az ősz és a tavasz szünetét, lesz alkalmunk gyakorolni és orvosolni ezeket a lehetőségeket és várjuk a tavaszt.

Véber Miklós                                                                 2012. november 11.

Be Sociable, Share!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>