Tavaszi első Bozsik

                             A TAVASZ ELSŐ BOZSIK TORNÁJA

 A téli szünet után ismételten Bozsik tornán képviselte magát a Törökbálinti Labdarúgó Akadémia. Minden korosztályban két csapattal veszünk részt a Bozsik tornán, ami a létszám megnövekedésének köszönhető. Az U6-os és U7-es korosztály Miltz Zoltán vezetésével 3-3 ellen játszik. Az U8-as és U9-es korosztály Pop Richard és Haraszti Zoltán vezetésével 4+1-ben lép pályára. Az U10-es és U11-es korosztály Horváth Ferenc és Mogyorósi Zoltán vezetésével 6+1-ben szerepel a tornán.

Érdeklődve vártam az őszi fordulók után milyen látható gyakorlási felkészülési időn vagyunk túl. Nagyon jó csapatmunkák, egyéni teljesítmények jellemezték a tornát a részünkről. Mindenki sikerélménnyel térhetett haza, bár a szülők pulzus száma magasan kvalifikált volt a tornán szurkolás közepette. Ahogy elnökünk szokta mondani jó volt törökbálintinak lenni, hiszen a vezetőség örömére a látottak alapján büszkék vagyunk csapatainkra és vezetőikre.

Hasonló jó szereplést kívánunk a következő Bozsik tornákon.

 2013. április 6.Véber Miklós

 Véber Miklós

Be Sociable, Share!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>