Győztes Meccs

T-bálint LASE U12 Monoron

A ma reggeli (vasárnap 06:40) korai felkelések sajnos arról tettek tanúbizonyságot, hogy mindenki álmos. Miután sikerült összeszedni a csapatot, elindultunk Monorra az U12 csapatunkkal.

Varga Mátyás, Samu Dániel, Szekeres Mátyás, Hajtó Balázs, Szecsődi Bálint, Godányi Dominik, Kocsis Lázár, Vámos Máté, Salgó Mátyás, Ősapay László.

Egy óra buszozás után, egy nagyon kulturált, szép sportegyesület látott vendégül bennünket.

Sajnos betegség miatt és egyéb távolmaradás okán, valamint a velünk egy időben kezdődő Bozsik Torna behatárolta a létszámunkat. 09:00-kor sípszó jelezte, hogy kétszer 35 percben nehéz mérkőzés vár ránk. De 12 perc eltelte után a mérkőzés végéig olyan teljesítmény volt látható a csapaton, amely eredménytől függetlenül minden dicséretet megérdemel.

Ahogy szokták mondani, a csapat szó szerint szívét, lelkét kitette a pályán. Fantasztikus volt látni Szecsődi Bálint ellentmondást nem tűrő, lendületes játékát, Szekeres Mátyás és Hajtó Balázs erőszakos, gyors, határozott közbelépését és Samu Dániel kezdeti bizonytalanság után egyre magabiztosabbá váló akaratát.

Varga Mátyás-gondolva a mérkőzésre, ellátogatott a legközelebbi Praktiker-be, némi faanyagért és szögért. Miután bedeszkázta a kaput, tudatta mindenkivel, hogy az ellenfél ma ide gólt nem rúg!

Bár Kocsis Lázár, Vámos Máté és Godányi Dominik nyelve kicsit lejjebb lógott a térdüknél, de becsülettel küzdöttek a középpályán.

A védekezésben segítő és támadásban védőit az őrületbe kergető Salgó Mátyás kihasználva az ellenfél legkisebb hibáját is egy szöglet beadása után a gyors reagálásnak köszönhetően bomba gólt lőtt.

Bár a mérkőzésen akadtak még lehetőségek, de a 70. perc végére kiderült, hogy Matyi győztes gólt rúgott.  Ősapay László élete első bajnoki mérkőzését játszotta nálunk és ügyesen hozzátett a csapat játékához. Egy nagyon jó mérkőzést sikerült megnyernünk, ráadásul az idegenben szerzett 3 pont óriási dicséretet és örömet szerzett. Nagyon jó volt látni, hogy a gyerekek egységesen, egymást kisegítve mozogtak a pályán. Minden tiszteletünk Őket illeti.

Várjuk a következő ellenfelünket!

 

Köszönjük a részvételt és gratulálunk mindenkinek.

 

 

 

Véber Miklós                                                                      Monor, 2012-09-23

Be Sociable, Share!

Hozzászólások lezárva.